Photoshopin oppaita verkossa

Ihmiset tykkäävät oppia eri tavoin, toiset pitävät edelleen paperisista oppikirjapainoksista, kun taas toisia ei haittaa ollenkaan, vaikka oppimateriaali löytyy ainoastaan verkosta. Verkosta löytyy tänä päivänä oppimateriaalia lähestulkoon jokaiseen alaan ja aiheeseen, mitä voi vain kuvitella haluavansa oppia. Tästä syystä Photoshopin opiskelijat ovat edullisessa asemassa, nimittäin Photoshopin oppimiseen löytyy kymmeniä erilaisia ja todella laadukkaitta verkkokursseja sekä verkko-oppimateriaaleja verkosta. Alla on listattu 3 parasta lähdettä Adobe Photoshopin käytön opetteluun.

Adobe TV

Mistä löytää parempia tutoriaaleja Adobe Photosopin käytön oppimiseen, kuin itse Adoben nettisivuilta? Adobe TV tarjoaa paljon erilaisia tutoriaaleja, joissa ammattilaiset näyttävät kohta kohdalta, miten Photoshopin eri välineitä ja ominaisuuksia käytetään.

Halusitpa sitten aloittaa aivan yksinkertaisesta piirustuksesta ja parannella 3D-piirustustaitojasi tai kehittyä piirustustaidoissa edelleen, näiden ilmaisten ja helposti ymmärrettävien tutoriaalien avulla pääset varmasti vauhtiin tuhlaamatta liikaa aikaa.

HowNow

HowNow on verkko-oppimisympäristö ja maksullinen, mutta tarjoaa paljon myös ilmaisia palveluita. HowNow:n kautta käyttäjän on mahdollista keskustella kahden kesken tutorin kanssa videopuhelussa ja jopa osallistua live-verkko-oppitunnille, mikä yleensä on edullisempaa kuin yksityiselle oppitunnille osallistuminen. Verkosta löytyy myös paljon sivustoja – esimerkiksi StackOverFlow– joista saa neuvoa esimerkiksi ohjelmointiin tai Photoshopin käyttöön liittyen.

Verkkosivustolla ammattilaiset voivat luoda itselleen profiilin, johon he voivat lisätä aihealueet, joita he osaavat opettaa. Verkko-opiskelijat voivat profiilin ja muiden käyttäjien arvostelujen perusteella päättää, liittyvätkö he tunnille ja aina opiskelijan liittyessä profiilin omistaja saa korvauksen. HowNow:n opettajat saavat itse määritellä opetuksensa hinnat, saatavuuden, oppituntien keston sekä maksimiopiskelijamäärän.

Verkkosivu tarjoaa oppitunteja aina japanilaisesta kalligrafiasta joogaan ja paljon alkeistason Photoshop-tutoriaaleja. Osallistuminen ryhmäoppitunnille maksaa 20 punnasta ylöspäin ja yksityinen tunti 80 punnasta ylöspäin.

Udemy

Yksi Udemyn suosituista kursseista on nimeltään “Mastering Adobe Photoshop CC”, jonka yli 300 oppilasta on yhteensä arvioinut keskimäärin 4.5/5 arvosanoin. Kurssin hintaan kuuluu 176 luentoa ja 13.5 tuntia videomateriaalia. Kurssilla on myös 30 päivän palautusoikeus.

Udemylta löytyy myös edullisempia ja silti todella suosittuja Photoshop-kursseja, jotka ovat saaneet mahtavat arvostelut. Lisäksi sieltä löytyy myös ilmaisia Photoshop-kursseja, jotka voi olla hyvä katsoa läpi.