Adobe Photoshop on yksi tunnetuimmista ja laajimmin käytetyistä kuvankäsittelyohjelmista

Adobe Photoshop on yksi tunnetuimmista ja laajimmin käytetyistä kuvankäsittelyohjelmista

Millainen mahtaa olla jo suosittua Facebookiakin vanhempi sovellus nimeltään Adobe Photoshop? Adobe Creative Cloudin -kuvankäsittelyohjelma on vuosien saatossa kasvanut todelliseksi markkinoiden hallitsijaksi. Ohessa tutustumme tähän monien ammattilaistenkin suosimaan ohjelmaan hieman tarkemmin.

Adobe Photoshop on helpottanut kuvankäsittelyä jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan

Adobe Photoshop -ohjelma on ollut olemassa jo kaikkiaan reilut 30 vuotta, ja se julkaistiin ensimmäisen kerran helmikuussa 1990. Adobe Photoshop on tehokas digitaalinen kuvankäsittelyohjelma, jota voivat käyttää kaikki ammattimaisista graafisista suunnittelijoista satunnaisiin harrastajiin.

Adobe Photoshopin loivat aikoinaan Thomas ja John Knoll, kaksi veljestä, jotka kehittivät uutta kuvankäsittelyohjelmaa. Knollit julkaisivat Adobe Photoshop 1.0:n helmikuussa 1990, ja siitä lähtien se on ollut kuvankäsittelyohjelmiston standardi.

Adobe Photoshop on lähes kaikkien saatavilla

Nykyään Adobe Photoshop on oikeastaan kaikkien niiden saatavilla, joilla on pääsy tietokoneeseen ja internet-yhteys. Adobe Creative Cloud -tilaus antaa käyttäjille pääsyn Photoshopin uusimpaan versioon sekä muihin suunnittelutyökaluihin ja -palveluihin. Hinnat vaihtelevat valitun paketin tyypin mukaan, mutta opiskelijoille ja opettajille on tarjolla myös ilmaisia vaihtoehtoja. Ohjelmiston lataus on yhtä nopeaa ja sujuvaa kuin vaikkapa bitcoinien ostaminen. Osoitteessa bitcoinpikaosto.com voit tutustua bitcoineihin ja tehdä nopeat kaupat vaivattomasti!

Photoshopin monipuolinen käyttäjäkunta

Adobe Photoshopista on tullut välttämätön työkalu monilla aloilla, kuten valokuvauksessa, graafisessa suunnittelussa ja verkkosuunnittelussa. Ammattilaiset luovat sillä upeita kuvia ja harrastajat ikuistavat elämänsä parhaat hetket. Monien ominaisuuksiensa ansiosta Adobe Photoshop tekee digitaalisten valokuvien muokkaamisesta haluamallaan tavalla helppoa kenelle tahansa.

Tarjolla kahta eri ohjelmaversiota

Olitpa sitten ammattilainen tai aloittelija, Adobe Photoshop antaa sinulle tarvittavat työkalut luovien ideoiden toteuttamiseen. Adobe Photoshop tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen kuvankäsittelyyn, kuten värinsäätötyökalut, kerrokset ja peittovaihtoehdot, valintatyökalut ja suodattimet. Se tarjoaa käyttäjille myös intuitiivisen käyttöliittymän, joka helpottaa kuvankäsittelytehtäviä.

Adobe Photoshop on saatavana kahtena versiona: tilaukseen perustuvana versiona nimeltä Creative Cloud ja kertaluonteisena ostovaihtoehtona nimeltä Adobe Photoshop Elements. Creative Cloud sisältää kaikki täysversion ominaisuudet ja toiminnot, kun taas Elements tarjoaa vain perusmuokkaustoiminnot. Adobe Photoshopin hinta riippuu siitä, minkä version valitset. Sovelluksen saa käyttöönsä kuukausihintaan 24,79 €/kk tai vaihtoehtoisesti vuosilaskutuksen hintaan 297,36 €/vuosi. Photoshop Express on sen sijaan mahdollista ladata ilmaiseksi.